Boek een dagkamp

Dagkampen Tennis voor kinderen van 7-13 jaar
Tennis dagkamp € 160,00
Priv√©training € 60,00
Fietshuur € 25,00
Annuleringsverzekering € 12,50
Pretpark (incl. vervoer) € 35,00

Kosten

Sportivity Service onderscheidt zich in Nederland op het gebied van prijs, kwaliteit en met name persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar alle kinderen!

De kosten bedragen € 160,- voor een 4-daags dagkamp (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Inclusief: administratiekosten, btw, lunch, onbeperkt fruit, drinken, alle trainingen, alle activiteiten, alle wedstrijden, begeleiding en t-shirt.
Exclusief: annuleringsverzekering, fietshuur, pretpark, zakgeld en eventuele extra privétraining.

Extra privétraining
Het tennis dagkamp bestaat voornamelijk uit tennistraining in groepsverband, clinics en het spelen van wedstrijden. Daarnaast heeft de ervaring van de afgelopen jaren ons geleerd dat kinderen graag meer behoefte hebben aan individuele aandacht in de vorm van privétraining. Deze mogelijkheid bieden wij separaat aan. De extra kosten hiervoor bedragen € 60,- voor vier dagen á 30 minuten per dag per persoon.

Fietshuur
Gedurende de kampdagen hebben alle kinderen een fiets nodig. Deze kunnen ze zelf meenemen, maar het is ook mogelijk om een fiets te huren. De huurprijs voor een fiets bedraagt € 25,- voor 4 dagen.

Pretpark
De dagkampen zijn exclusief het bezoek aan het pretpark op woensdag. Entree voor het pretpark kan erbij geboekt worden voor € 35,- inclusief vervoer, begeleiding en wanneer gewenst een lunchpakket.

In tegenstelling tot alle andere recreatieve tenniskampen is er bij de dagkampen geen korting mogelijk.