Boek een dagkamp

Dagkampen Tennis voor kinderen van 7-13 jaar
Tennis dagkamp € 160,00
Priv√©training € 60,00
Fietshuur € 25,00
Annuleringsverzekering € 12,50
Pretpark (incl. vervoer) € 35,00

Dagkampen Tennis voor kinderen van 7-13 jaar

Dagkampen! Ben jij tussen de 7 en 13 jaar? En zie jij een sportieve en plezierige tennisweek wel zitten? Doe dan gezellig mee met ons dagkamp. Het kamp is overdag waardoor je 's avonds weer lekker thuis kunt slapen.

Dit 4-daagse dagkamp (dagelijks van 09.00-18.00 uur) zit vol sport, spanning, plezier en avontuur. Iedere dag op ons tennis dagkamp ben je minimaal 2,5 uur aan het trainen en in de middag speel je wedstrijdjes. De trainingen zijn zeer gevarieerd en bestaan uit clinics en groepstraining. Je start iedere training met een sfeervolle warming-up op muziek. Tijdens de trainingen komen alle aspecten van het tennisspel aan bod. We gaan kijken naar je techniek en ook hoe je tactisch speelt.

Houd jij van actie, spel en avontuur?
Wij ook. Daarom doen we tijdens onze tennis dagkamp meer dan alleen tennis. Na alle inspannende uurtjes op de baan is het tijd voor ontspanning. Speciaal voor jou en je tennisgenootjes organiseren wij leuke middagactiviteiten. Denk hierbij aan een spannend spel in de bossen. Of een super cool 6-kamp. Na de middagactiviteit organiseren we allerlei wedstrijdvormen waarbij je het geleerde in de ochtend meteen in de praktijk kunt brengen.

Veiligheid en professionele begeleiding
Sportivity Service staat garant voor een optimale veiligheid van de deelnemende kinderen. De begeleiders zijn jonge, enthousiaste en goed opgeleide mensen met een BHV certificaat in het bezit. Het groepsgevoel tijdens onze tennis dagkamp is van groot belang.