Boek een tenniskamp

Tenniskampen voor kinderen van 7-10 jaar
Tenniskamp € 295,00
PrivĂ©training € 60,00
Fietshuur € 25,00
Annuleringsverzekering € 25,00

Kosten

Sportivity Service onderscheidt zich in Nederland op het gebied van prijs, kwaliteit en met name persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar alle kinderen!

Prijzen en kortingen
Ben je er snel bij met boeken? Dan kun je rekenen op een flinke korting. Als je nu boekt krijg je maar liefst € 80,00 korting. Deze wordt automatisch verwerkt in de factuur die je enkele dagen na inschrijving ontvangt. Deze korting is geldig tot en met 31 december 2019. Ben er dus snel bij met inschrijven! De week die je mee gaat, kun je later opgeven. Zo profiteer je nu van de korting.
 

 Ticket  Korting  Prijs  Geldig
 Early Bird ticket  € 80,-  € 295,-  t/m 31 dec 2019
 Normale Ticket  € 0,-  € 375,-  vanaf 1 januari 2020

Inclusief: Heimweeverzekering, tevredenheidsgarantie, administratiekosten, btw, alle maaltijden, onbeperkt fruit, lekkernijen, BBQ, drinken, overnachtingen, alle trainingen, alle activiteiten, alle wedstrijden, begeleiding, toegang pretpark + vervoer, toegang zwembad.
Exclusief: annuleringsverzekering, fietshuur, zakgeld, eventuele extra privétraining.

100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug!
Doordat wij al 16 jaar ervaring hebben in het organiseren van tenniskampen, hebben wij het vertrouwen om u deze garantie te bieden. Bent u niet tevreden? Dan horen wij dat graag en krijgt u uw geld terug! Wij zetten ons in dat uw kind het helemaal naar zijn/haar zin heeft en een week volledig kan genieten. Voorwaarde aan deze garantie is dat wij tijdens het tenniskamp (1e of 2e dag van het tenniskamp) door u op de hoogte worden gebracht. Zo kunnen wij eventuele problemen of ongemakken oplossen. Zo niet, dan krijgt u uw geld terug van ons.

Heimweeverzekering
Wil je graag op tenniskamp, maar ben je bang dat je heimwee krijgt? Dan hebben wij goed nieuws: Alle deelnemers van 7 - 10 jaar krijgen automatisch een gratis heimweeverzekering van ons! Op het moment dat je toch heimwee krijgt, mag je na overleg met je ouders het kamp verlaten en kunnen zij jou komen ophalen. Je ontvangt dan een groot deel van de kosten van het kamp terug volgens onderstaande staffel:

1e dag (zondag): 90% van het betaalde bedrag
2e dag (maandag): 75% van het betaalde bedrag
3e dag (dinsdag): 50% van het betaalde bedrag

Vanaf de 4e dag gaan we ervan uit dat je de week volmaakt. Vind je dit ook het proberen waard, schrijf je dan snel in! Wij gaan onze uiterste best doen jou een onvergetelijke week te bezorgen!

Extra privétraining
Het tenniskamp bestaat voornamelijk uit tennistraining in groepsverband en clinics, conditietraining en het spelen van wedstrijden. Daarnaast heeft de ervaring van de afgelopen jaren ons geleerd dat kinderen graag meer behoefte hebben aan individuele aandacht in de vorm van privétraining. Deze mogelijkheid bieden wij separaat aan. De extra kosten hiervoor bedragen € 60,- voor vier dagen á 30 minuten per dag per persoon.