Boek een tenniskamp

Tenniskampen voor kinderen van 7-10 jaar
Tenniskamp € 375,00
Priv√©training € 60,00
Fietshuur € 25,00
Annuleringsverzekering € 25,00

Tenniskampen voor kinderen van 7-10 jaar

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar? En lijkt het jou leuk om een week lang te tennissen, te spelen en vriendjes te maken. Kom dan naar ons leerzame tenniskamp.

Tenniskids, de opstap naar het tennisspel
Iedere dag op ons tenniskamp ben je minimaal 2,5 uur aan het trainen. Deze trainingen zijn zeer gevarieerd en worden gegeven middels de methode van Tenniskids. Je start iedere training met een sfeervolle warming-up op muziek. Tijdens de trainingen leer je op een natuurlijke manier en met behulp van leuke trainingsmaterialen het tennisspel verder te ontdekken. Aangevuld met leuke spelelementen zorgen de trainers ervoor dat jij op het einde van de week op jouw niveau een leuk wedstrijdje kan spelen tijdens het slottoernooi.

Houd jij van actie, spel en avontuur?
Wij ook. Daarom doen we tijdens onze tenniskampen meer dan alleen tennis. Na alle inspannende uurtjes is het tijd voor ontspanning. Ben jij gek op zwemmen? Of tafeltennissen? Dan zit je goed bij ons. Filmpje pakken? Dat kan ook. Speciaal voor jou en je tennisgenootjes organiseren wij een leuke filmavond. Houd je van dansen? En van muziek? Dan kun jij je vast prima vermaken op onze gezellige bonte avond. Maar we nemen je ook mee op avontuur. Wat denk je van een spannend spel in de bossen? Of van een dagje uit naar een pretpark? Na zoveel inspanning is het heerlijk slapen geblazen.

    

Veiligheid en professionele begeleiding
Waarschijnlijk is dit de eerste keer dat je zonder je ouders op kamp gaat. Best wel spannend! Voor jou, maar ook voor je ouders. Sportivity Service staat garant voor een optimale veiligheid van de deelnemende kinderen. De begeleiders zijn jonge, enthousiaste en goed opgeleide mensen met een BHV certificaat in het bezit. Het groepsgevoel tijdens onze tenniskampen is van groot belang. Maar ook ieder kind wordt dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden. Zo zullen ziekte, heimwee en ongelukjes zeer snel worden opgemerkt. Je zult je snel thuis voelen en misschien vind je het na deze tennisweek zelfs jammer om naar huis te gaan. Richtlijn is dat per 5 kinderen 1 begeleider aanwezig is tijdens het tenniskamp.

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug.
Doordat wij al 16 jaar ervaring hebben in het organiseren van tenniskampen, hebben wij het vertrouwen om u deze garantie te bieden. Bent u niet tevreden? Dan horen wij dat graag en krijgt u uw geld terug! Wij zetten ons in dat uw kind het helemaal naar zijn/haar zin heeft en een week volledig kan genieten!
Voorwaarde aan deze garantie is dat wij tijdens het tenniskamp (1e of 2e dag van het tenniskamp) door u op de hoogte worden gebracht. Zo kunnen wij eventuele problemen of ongemakken oplossen. Zo niet, dan krijgt u uw geld terug van ons.Heimweeverzekering
Wil je graag op tenniskamp, maar ben je bang dat je heimwee krijgt? Dan hebben wij goed nieuws: Alle deelnemers van 7 - 10 jaar krijgen automatisch een gratis heimweeverzekering van ons! Op het moment dat je toch heimwee krijgt, mag je na overleg met je ouders het kamp verlaten en kunnen zij jou komen ophalen. Je ontvangt dan een groot deel van de kosten van het kamp terug. Kijk bij het kopje "Kosten" voor meer informatie hierover.

Voeding
Goed eten en drinken is belangrijk voor je tennisspel. Je voelt je nu eenmaal beter als je gezond eet en drinkt. Nuttig je voldoende brood, groenten en fruit dan ga je ook beter presteren. Tijdens jouw week bij ons zorgen wij ervoor dat je genoeg vitamines binnen krijgt, dat je onbeperkt kunt drinken, dat je tweemaal per dag een broodmaaltijd krijgt en één keer warm eet. Speciale voeding is ook geen probleem, mits vooraf opgegeven.

Overnachting
Alle kinderen (jongens/meisjes) en begeleiders (mannen/vrouwen) slapen gescheiden van elkaar. De begeleiding ziet er streng op toe dat alle kinderen op tijd gaan slapen en dus een goede nachtrust hebben. De slaapzaal is geheel brandveilig en van alle voorzorgsmaatregelen voorzien.

Overige informatie
Na ontvangst van jouw inschrijving ontvang je van ons de schriftelijke bevestiging. Ook komend jaar gaan we activiteiten doen waarvoor we een fiets nodig hebben. Neem jij ook jouw fiets mee? Indien dit niet mogelijk is kun je bij ons een fiets huren. Kosten voor fietshuur bedragen € 25,- per persoon per week.

Spetterende afsluiting
Jouw tenniskamp wordt afgesloten met een geweldige barbecue. En ook je ouders zijn van harte welkom. Onze begeleiders hebben dan ook de kans om met jouw ouders ervaringen over jou uit te wisselen, terwijl jij misschien wel een prijs in ontvangst neemt tijdens de prijsuitreiking.