Boek een tenniskamp

Tenniskampen voor kinderen van 14-17 jaar
Tenniskamp € 375,00
PrivĂ©training € 60,00
Fietshuur € 25,00
Annuleringsverzekering € 25,00

Kosten

Sportivity Service onderscheidt zich in Nederland op het gebied van prijs, kwaliteit en met name persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar alle kinderen!

Prijzen en kortingen
Ben je er snel bij met boeken? Dan kun je rekenen op een flinke korting. Als je boekt met actiecode: 'Sportivity2019' krijg je maar liefst € 40,00 korting. Deze wordt automatisch verwerkt in de factuur die je enkele dagen na inschrijving ontvangt. Deze actiecode is geldig tot en met 30 april 2019. Ben er dus snel bij met inschrijven! De week die je mee gaat, kun je later opgeven. Zo profiteer je nu van de korting.

 Actiecode  Korting  Prijs  Geldig
 'Sportivity2019'  € 40,-  € 335,-  t/m 30 april 2019
 Normale Ticket  € 0,-  € 375,-  vanaf 1 mei 2019

Inclusief: Tevredenheidsgarantie, administratiekosten, btw, alle maaltijden, onbeperkt fruit, lekkernijen, BBQ, drinken, overnachtingen, alle trainingen, alle activiteiten, alle wedstrijden, begeleiding, toegang pretpark + vervoer, toegang zwembad.
Exclusief: annuleringsverzekering, fietshuur, zakgeld, eventuele extra privétraining.

100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug!
Doordat wij al 16 jaar ervaring hebben in het organiseren van tenniskampen, hebben wij het vertrouwen om u deze garantie te bieden. Bent u niet tevreden? Dan horen wij dat graag en krijgt u uw geld terug! Wij zetten ons in dat uw kind het helemaal naar zijn/haar zin heeft en een week volledig kan genieten. Voorwaarde aan deze garantie is dat wij tijdens het tenniskamp (1e of 2e dag van het tenniskamp) door u op de hoogte worden gebracht. Zo kunnen wij eventuele problemen of ongemakken oplossen. Zo niet, dan krijgt u uw geld terug van ons.

Extra privétraining
Het tenniskamp bestaat voornamelijk uit tennistraining in groepsverband en clinics, conditietraining en het spelen van wedstrijden. Daarnaast heeft de ervaring van de afgelopen jaren ons geleerd dat kinderen graag meer behoefte hebben aan individuele aandacht in de vorm van privétraining. Deze mogelijkheid bieden wij separaat aan. De extra kosten hiervoor bedragen € 60,- voor vier dagen á 30 minuten per dag per persoon.