Tenniskampen

Nog beter leren tennissen
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan tennissen? Dan is dit tenniskamp zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en hele boel gezelligheid!

  • Deskundige begeleiding
  • Elke dag minimaal 2½ uur training en wedstrijden
  • Overnachten in een sportcomplex met alle voorzieningen!

Afwisselend dag- en avondprogramma
Tijdens ons tenniskamp doen we meer dan alleen tennissen. Elk jaar hebben wij een super leuk dag- en avondprogramma voor jullie klaarstaan. Het programma bestaat uit diverse activiteiten zoals:

  • Zeskamp met luchtkussens
  • Een middag naar een zwembad
  • Een gezellige dagtrip naar een pretpark
  • Feesten tijdens een knallende disco avond!

All inclusive vanaf € 295,-
Ben je er snel bij met boeken? Dan kun je rekenen op een flinke korting van ons. Als je nu boekt krijg je maar liefst € 80,00 korting op jouw tenniskamp. Deze korting is geldig tot en met 31 december 2019. Schrijf je nu in en kies pas later welke week je meegaat. Zo profiteer je zeker van de korting en kun je voor € 295,00 een hele week All-in mee op tenniskamp.

Iederéén van 7 t/m 17 met veel of weinig tenniservaring is van harte welkom op onze tenniskampen! Klik op de juiste leeftijdscategorie voor meer informatie.

Bekijk hier de sfeerimpressie:

Tenniskampen voor kinderen van 7-10 jaar

Rood - oranje - groen. De tennismethode van tenniskids wordt voor jou een groot feest tijdens het sportieve en leerzame tenniskamp.

Meer informatie >
Tenniskampen voor kinderen van 11-13 jaar

Houd jij van sport, spanning, plezier en avontuur maar zeker ook van gezelligheid? En ben jij tussen de 11 en 13 jaar? Dan is dit kamp iets voor jou!

Meer informatie >
Tenniskampen voor kinderen van 14-17 jaar

Tennissen, trainen, wedstrijden en daarnaast boordevol genieten van alle activiteiten tijdens een onvergetelijk tenniskamp. Doe jij ook mee?

Meer informatie >
Dagkampen Tennis voor kinderen van 7-13 jaar

Dagkampen! Speciaal voor kinderen die 's avonds weer thuis willen slapen.

Meer informatie >