Referenties

Annette van Kleef, Mytylschool Venlo
In het algemeen was het een fantastische Esther Vergeer sportdag en van de leerlingen krijg ik ook alleen maar positieve reacties. Gaan we vandaag weer een sportdag doen? Wordt er gevraagd. Iedereen was dol enthousiast, goed betrokken en deed actief mee.

Rolstoeltennis: leuke eenvoudige onderdelen die voor de groep goed te doen waren. Aangepast naar elk kind door samen te helpen en te begeleiden. Attributen die gebruikt werden waren vrolijk en leuk.

Basketbal: leerlingen waren goed gemotiveerd en deden actief mee door het leuke afwisselende aanbod van de oefeningen en later nog een klein partijtje basketbal.

Atletiek: leuke, (voor onze leerlingen) nieuwe materialen en verschillend aanbod waardoor de leerlingen zeer actief mee deden en gemotiveerd waren. De tijd vloog voorbij.

Ria Donders, vrijwilligster gehandicaptengroep Friday Night Specials
De FNS bestaan uit geestelijk gehandicapten uit de regio De Kempen. Om het seizoen extra knallend af te sluiten besloot ik de hulp in te roepen van Sportivity Service. Vanzelfsprekend waren zij bereid om een heuse tennisclinic voor deze “specials” te organiseren. Na de introductie werden de deelnemers ingewijd in de kneepjes van de tennissport. Hoewel er dagen nadien nog ballen werden gevonden langs de Eerselsedijk en op Camping de Paal, sloeg men ook strakke ballen. De clinic werd afgesloten met een dubbelwedstrijd, waar naast de leraren ook Jos en Joost aan deelnamen. Het werd een bloedstollende partij, compleet met discutabele beslissingen, krachttermen over-en-weer en motiverende peptalk. Na de smaakvolle lunch volgde een spetterende prijsuitreiking en afsluiting. Moe, maar voldaan verlieten de Friday Night Specials daarna het tennispaviljoen. Deelnemers en vrijwilligers willen Sportivity Service oprecht danken voor hun bereidvolle en enthousiaste medewerking tijdens deze happening.