Tennisclinics

Een goede conditie is doorgaans een graadmeter voor succes, ook in het verenigingsleven. En waar de één fanatiek aan sport doet en graag wil presteren, sport de ander voor het plezier. Sportivity Service organiseert diverse tennisclinics voor verenigingen, bedrijven en overige instellingen. We luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens wat er mogelijk is. Alleen staat u er zeker niet voor want we werken samen met een vast team van tennistrainers, coaches en begeleiders.

Tijdens de tennisclinic leren we u bijvoorbeeld de basisslagen van het tennisspel, we geven tips waar nodig en laten u bijvoorbeeld spelen in korte dubbelwedstrijden. Ook houden we demonstratiewedstrijden, met o.a. categorie 1-spelers van het hoogste niveau van Nederland, waarin zij laten zien wat zij door de jaren heen hebben geleerd. Ook kunt u tijdens de tennisclinic de nodige show, spektakel en muzikaal amusement van ons verwachten. En op uw verzoek organiseren we seminars met gastsprekers en tennissers van wereldfaam. Deze tennisprofessionals kunnen u precies vertellen wat de link is tussen uw vereniging en de wereld van de sport.

Als u denkt dat een tennisevenement in groepsverband binnen uw vereniging of instelling wel aanslaat, dan willen wij dat graag voor u regelen.

Jeugdleden & seniorleden

Uw vereniging heeft wat te vieren. Daarom wilt u graag samen met alle leden van uw vereniging een heerlijke dag beleven.

Meer informatie >
Sponsoren & vrijwilligers

Uw sponsoren en vrijwilligers zijn een dankbare steun en toeverlaat. Immers, deze mensen dragen op hun manier bij aan het voortbestaan van uw vereniging.

Meer informatie >
Tenniscircus

Ben jij 5 tot 14 jaar oud? En hou jij van circus? Dan wil je vast ook wel eens ons tenniscircus bezoeken.

Meer informatie >
Clinics op Mytylscholen

Sport vervult voor mensen een aantal basisbehoeften zoals gezondheid en fitheid, ontspanning en plezier, presteren, vaardigheden verwerven en ervaringen en emoties delen.

Meer informatie >