Stel uw pakket samen

VLTC, Wintertraining 2018/2019 senioren
seniortraining: 15 lessen van 60 minuten met 8 personen € 106,70

Training

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de wintertraining bij VLTC. Voor vragen kun je contact opnemen met Sander van Asten 06-23808661

Tennisles volgen bij VLTC?
Onder leiding van gediplomeerde trainers worden de aspecten van het tennisspel onder de loep genomen. Zowel jeugd als senioren kunnen zich inschrijven om trainingen te volgen. De doelstelling van het trainersteam is om het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Ieder lid van VLTC kan zich opgeven om tennistraining te volgen. Vooral alle jeugd- en de beginnende seniorleden raden we aan om training te volgen. Het is verstandig om de beginselen van het tennisspel goed aan te leren. De trainingen worden gegeven van maandag t/m zaterdag. De seniortrainingen worden over het algemeen op doordeweekse dagen gegeven vanaf 19.00 uur.

Voor meer informatie over tennislessen bij VLTC kunt u contact opnemen met:
Sander van Asten, 06-23808661.

Het is mogelijk om in te schrijven tot 1 oktober 2018. Iedereen die les volgt dient op te hoogte te zijn van het lesreglement. Als het weer meewerkt starten we in de week van 29 oktober met de wintertraining. Hierover wordt tijdig bericht.

Indien uw wensen afwijken van de hiernaast genoemde mogelijkheden dan kunt u dit middels het contactformulier doorgeven. De trainer zal vervolgens contact met u opnemen.