De vereniging

Als vereniging wilt u dat uw leden tevreden zijn over de tennislessen en de vooruitgang die ze hiermee boeken op basis van meetbare trainingsdoelen.

U wilt een vakkundige en enthousiaste trainer, die op een prettige manier met zowel junioren als senioren omgaat, communicatief vaardig is en uiteraard goede prestaties levert.

U wilt duidelijke afspraken en weten waar u aan toe bent.
Wij willen uw vereniging graag van dienst zijn. Met een landelijk netwerk van gelicenseerde trainers, gaan wij graag voor u op zoek naar de juiste match met als doel een langdurige samenwerking.

Wat kunnen wij uw vereniging bieden?
• één aanspreekpunt voor alle verenigingszaken;
• vinden van de juiste trainer die past bij de wensen en eisen van uw vereniging;
• uit handen nemen van de wervings- en selectieprocedure voor een nieuwe trainer;
• adviseren over trainingsbeleid en trainingszaken;
• verzorgen van vervanging bij langdurige ziekte of blessure van uw trainer;
• begeleiding van trainers en controle op de trainingsuitvoering;
• (interne) bijscholing van trainers;
• periodiek overleg tussen uw vereniging, trainer en Sportivity Service;
• administratie van de praktische trainingszaken, zoals inschrijving, indeling en doorgeven van de lestijden.

Wij nemen het werkgeverschap volledig uit handen, met alle bijbehorende risico’s en verplichtingen. Graag lichten wij onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek.