Organisatie

Sportivity Service brengt verenigingen en trainers bij elkaar. Wij adviseren en ondersteunen verenigingen en trainers met als doel de tennissport te promoten en te blijven ontwikkelen.

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om op een prettige en professionele manier als trainer actief te zijn en wat er van een trainer verwacht wordt. Als link tussen de vereniging en trainer, verzorgen wij de professionele begeleiding van beide partijen. Het beleidsplan van de vereniging en de gewenste trainingsdoelen die in overleg vastgesteld worden, dienen hierbij als basis voor een goede samenwerking.

Sportivity Service biedt een totaaloplossing in tennisdetachering waarbij wij de arbeidsrechtelijke en administratieve zorg volledig uit handen nemen van de vereniging.

Met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, gekwalificeerde opleidingsmogelijkheden en gedegen coaching, verbinden wij onze trainers aan onze organisatie. We werken hierdoor voortdurend aan de ontwikkeling en continuïteit van ons bedrijf.

Vanuit ons eigen sport & evenementencomplex De Heiberg te Veldhoven, nemen wij uw zorg graag uit handen.