Tenniskampen

Sport, spanning, plezier en avontuur!

Tennisdetachering

"Uw zorg, onze zorg"

Inschrijven training

Schrijf je nu in voor tennistraining bij een van de verenigingen waar Sportivity Service de trainingen verzorgt.

Meer informatie

Ga mee op tenniskamp

Sport, spanning, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten als je mee gaat op tenniskamp bij Sportivity Service.

Meer informatie

Wordt ambassadeur

Word ambassadeur van Sportivity Service en verdien €100,00 korting op jouw tenniskamp!

Meer informatie

Total Service In Tennisevents!

Sportivity Service organiseert tennisclinics op tennisverenigingen door heel Nederland. Dit doen wij samen met gekwalificeerde en enthousiaste trainers, toptennissers en coaches met internationale ervaring.

Specialisme ligt ook op het gebied van tennisdetachering. Wij detacheren trainers op verschillende tennisverenigingen, geven advies en ondersteuning waar nodig en nemen de zorg van de tennisvereniging uit handen.

Met onze jarenlange ervaring en ons vaste team van trainers, coaches en begeleiders maken wij ieder jaar weer veel kinderen blij tijdens onze tenniskampen. Sport, spanning, plezier en avontuur staan centraal tijdens een tenniskamp.

Voor volwassen organiseren wij tennistrips naar internationale toernooien,  tennisweekenden in Nederland en tennisvakanties en tennisreizen naar het buitenland. Een fantastische ervaring in een bijzondere omgeving met veel gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

Sportivity Service onderscheidt zich op het gebied van prijs, kwaliteit en met name persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij alle deelnemers!