Hockeykampen

Nog beter leren hockeyen
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan hockeyen? Dan is dit hockeykamp zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en hele boel gezelligheid!

  • Deskundige begeleiding
  • Elke dag minimaal 2½ uur training en wedstrijden
  • Een leerzame clinic onder begeleiding van een topspeler!

Afwisselend dag- en avondprogramma
Tijdens ons hockeykamp doen we meer dan alleen hockeyen. Elk jaar hebben wij een super leuk dag- en avondprogramma voor jullie klaarstaan. Het programma bestaat uit diverse activiteiten zoals:

  • Zeskamp met luchtkussens
  • Een middag naar een zwembad
  • Een gezellige dagtrip naar een pretpark
  • Feesten tijdens een knallende disco avond!

All inclusive vanaf € 295,-
Ben je er snel bij met boeken? Dan kun je rekenen op een flinke korting van ons. Als je nu boekt krijg je maar liefst € 80,00 korting op jouw hockeykamp. Deze korting is geldig tot en met 31 december 2019. Schrijf je nu in en kies pas later welke week je meegaat. Zo profiteer je zeker van de korting en kun je voor € 295,00 een hele week All-in mee op hockeykamp.

Iederéén van 7 t/m 17 met veel of weinig hockeyervaring is van harte welkom op onze hockeykampen! Klik op de juiste leeftijdscategorie voor meer informatie.

Bekijk hier de sfeerimpressie:

Hockeykampen voor kinderen van 7-10 jaar

Houd jij van hockey, van sportief bezig zijn en speel je graag een wedstrijd? Dan is een sportieve hockeyvakantie zeker iets voor jou.

Meer informatie >
Hockeykampen voor kinderen van 11-13 jaar

Ga jij ook op weg naar 'Goud'? En wil jij in de voetsporen treden van de spelers van het Nationale hockeyteam? Dan is dit kamp vast iets voor jou.

Meer informatie >
Hockeykampen voor kinderen van 14-17 jaar

Hockeyen, trainen, wedstrijden en daarnaast boordevol genieten van alle activiteiten tijdens een onvergetelijk hockeykamp. Doe jij ook mee?

Meer informatie >
Dagkampen Hockey voor kinderen van 7-13 jaar

Dagkampen! Speciaal voor kinderen die 's avonds weer thuis willen slapen.

Meer informatie >