Trips & vakanties

Sportivity Travel is ontstaan sinds wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). In dit gedeelte van de website vindt u meer informatie over de producten die hieronder vallen. Wij werken bij alle activiteiten met professionele begeleiders met veel ervaring die in het bezit zijn van een BHV certificaat. De activiteiten doe je op verschillende leuke en mooie locaties waar wij altijd werken met 100% veilig materiaal.

Hockeykampen
Wil jij de zomervakantie sportief doorbrengen? En maak je graag nieuwe vrienden en vriendinnen? Dan zit je goed bij de hockeykampen van Sportivity Service. Wij zorgen er met onze jarenlange ervaring voor dat je bij ons de week van je leven meemaakt. Kom je alleen naar ons hockeykamp? Dat is geen probleem. Ons begeleidingsteam ontvangt jou op zo’n manier dat je je gelijk thuis zult voelen. Dezelfde dag heb je vast en zeker al veel vrienden en vriendinnen gemaakt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Sportivity Service Reizen B.V. handelend onder de naam Sportivity Travel (KvK 54437857) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.