Hockeyclinics

Een goede conditie is doorgaans een graadmeter voor succes, ook in het verenigingsleven. En waar de één fanatiek aan sport doet en graag wil presteren, sport de ander voor het plezier. Sportivity Service organiseert diverse hockeyclinics voor verenigingen en dan met name voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. We luisteren tijdens een gesprek met uw club naar uw wensen en kijken vervolgens wat er mogelijk is. Alleen staat u er zeker niet voor want we werken samen met een vast team van hockeytrainers, coaches en begeleiders.

Tijdens de hockeyclinic leren we de kinderen op een pleziere manier de vele hockeytechnieken, geven we tips waar nodig en laten we de kinderen spelen in verschillende wedstrijdvormen. Ook houden we demonstraties met internationals waarin zij laten zien wat zij door de jaren heen hebben geleerd. Ook kunt u tijdens de hockeyclinic de nodige show, spektakel en muzikaal amusement van ons verwachten. En op uw verzoek organiseren we seminars met gastsprekers uit de hockeywereld van wereldfaam. Zij kunnen u precies vertellen wat de link is tussen uw vereniging en de wereld van de sport.

Als u denkt dat een hockeyclinic in groepsverband binnen uw vereniging wel aanslaat, dan willen wij dat graag voor u regelen.

Zaalhockey Kerstclinic

Wil jij beter worden in zaalhockey? Schrijf je dan snel in voor de kerstclinic van 28 of 29 december!

Meer informatie >
Skill Challenge

Durf jij het uitdagende parcours af te leggen in de strijd tegen de technische middenvelder van MOP dames 1?

Meer informatie >
Jeugdleden

Uw club heeft wat te vieren. Daarom wilt u graag samen met alle jeugdleden van uw club een heerlijke dag beleven.

Meer informatie >
Hockeycircus

Ben jij 6 tot 14 jaar oud? En hou jij van circus? Dan wil je vast ook wel eens ons hockeycircus bezoeken.

Meer informatie >