Bedrijfsprofiel

Wat doen we?
Wij organiseren evenementen, incentive reizen en trainingen waarbij wij de deelnemers op een unieke wijze in de beleving brengen. Dit zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Onze programma's zijn erop gericht om de deelnemers samen iets te laten ervaren, zodat ze elkaar van een andere kant leren kennen. Deze onderscheidende manier van werken zorgt ervoor dat er een samenspel ontstaat tussen de deelnemers. Dat is toch wat we willen!

Wie zijn we?
Wij zijn Rutger Smak Gregoor en Stefan Aarts. Samen met een team van ervaren mensen zorgen wij dat uw personeel, relaties of leden op een unieke wijze in de beleving worden gebracht. Wij putten ruime ervaring uit onze studies, werkervaringen, de sport en zijn daarnaast razend enthousiast. Deze combinatie zorgt ervoor dat we ons goed in kunnen leven in de wensen van onze opdrachtgevers en de projecten op een verantwoorde wijze kunnen uitvoeren en begeleiden.

Filosofie?
Wij brengen de deelnemers op een ongewoon creatieve en dynamische manier in de beleving door kwalitatief sterke programma's in een niet dagelijkse setting. Hierdoor worden de deelnemers op een aangename wijze met elkaar en de omgeving in contact gebracht.

Waar werken we?
Wij werken op vele mooie plaatsen in binnen- en buitenland. We zorgen ook altijd dat we de deelnemers op plaatsen brengen waar ze van kunnen genieten en het effect op de zintuigen het grootst is. Onze basis is Veldhoven waar ons kantoor binnen Sport & evenementencomplex De Heiberg is gevestigd.