Tenniskampen

Ben je gek op tennis en wil jij je vakantie graag sportief doorbrengen? Ga dan mee op het tenniskamp van Sportivity Service. Een week lang krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur tennistraining van onze KNLTB gediplomeerde trainers. Naast techniek komen tactiek, conditie en mentaliteit ruim aan bod. Daarnaast speel je dagelijks verschillende wedstrijdjes.

Sport, (ont)spanning, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten tijdens onze tenniskampen. Er is voldoende begeleiding om jou en alle andere kinderen met raad en daad bij te staan. Gezond eten vinden wij heel belangrijk. Iedere dag groente, fruit en granen zorgen ervoor dat je je fit en sterk voelt.

Naast tennis is er nog genoeg tijd voor andere activiteiten. Een zeskamp, voetballen, zwemmen, rustig een filmpje kijken, dansen op de disco avond en een avontuurlijk spel in het bos zijn de activiteiten die wij voor jou organiseren. En wat dacht je van een dag naar een pretpark?

Iederéén van 7 t/m 17 met veel of weinig tenniservaring is van harte welkom op onze tenniskampen!

Tenniskampen voor kinderen van 7-10 jaar

Rood - oranje - groen. De tennismethode van tenniskids wordt voor jou een groot feest tijdens het sportieve en leerzame tenniskamp.

Meer informatie >
Tenniskampen voor kinderen van 11-13 jaar

Houd jij van sport, spanning, plezier en avontuur maar zeker ook van gezelligheid? En ben jij tussen de 11 en 13 jaar? Dan is dit kamp iets voor jou!

Meer informatie >
Tenniskampen voor kinderen van 14-17 jaar

Tennissen, trainen, wedstrijden en daarnaast boordevol genieten van alle activiteiten tijdens een onvergetelijk tenniskamp. Doe jij ook mee?

Meer informatie >
Dagkampen Tennis voor kinderen van 7-13 jaar

Dagkampen! Speciaal voor kinderen die 's avonds weer thuis willen slapen.

Meer informatie >