GA MEE OP HOCKEYKAMP!

NOG BETER LEREN HOCKEYEN!
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan hockeyen? Dan is dit hockeykamp zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en hele boel gezelligheid!

  • Deskundige begeleiding
  • Elke dag minimaal 2½ uur training en wedstrijden
  • Overnachten in een sportcomplex met alle voorzieningen
  • Een leerzame clinic onder begeleiding van een topspeler!

Afwisselend dag- en avondprogramma
Tijdens ons hockeykamp doen we meer dan alleen hockeyen. Elk jaar hebben wij een super leuk dag- en avondprogramma voor jullie klaarstaan. Het programma bestaat uit diverse activiteiten zoals:

  • Zeskamp met luchtkussens
  • Een middag naar een zwembad
  • Een gezellige dagtrip
  • Feesten tijdens een knallende disco avond!

100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug!
Door onze 16 jaar ervaring in het organiseren van jeugdkampen, hebben wij vertrouwen in ons product. Wij zorgen ervoor dat uw kind het helemaal naar zijn/haar zin heeft en een week volledig kan genieten!

ALL INCLUSIVE OP HOCKEYKAMP
Op onze hockeykampen word je bijzonder goed verzorgd. Zo krijg je 3 keer per dag een gezonde, voedzame maaltijd en kun je onbeperkt drinken. Verder is er onbeperkt fruit en krijg je elke dag een lekkernij. Alles is in de prijs inbegrepen: eten en drinken, je verblijf, trainingen, wedstrijden en de overige activiteiten.

EEN ONVERGETELIJK HOCKEYKAMP
Het hockeykamp wordt een week om nooit te vergeten. Je gaat nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en lekker sporten. Je komt niets tekort en gaat vooral genieten. De hele week wordt verfilmd en we maken volop foto's zodat je ouders thuis mee kunnen genieten. Wil je direct een hockeykamp boeken?

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter, wij bellen u terug!


HOCKEYKAMP VOOR KINDEREN VAN 7-10 JAAR

Wil jij een week lang hockeyen met leeftijdsgenootjes? Op ons hockeykamp voor kinderen van 7 tot 10 jaar train en verblijf je een hele week in sportcomplex de Heiberg in Veldhoven. Je traint 2,5 uur per dag en verder zijn er diverse activiteiten zoals een dagje pretpark.

" MAUD HEEFT GENOTEN VAN EEN SUPER SUPER SUPER LEUK KAMP. DANKJULLIEWEL VOOR JULLIE GEWELDIGE INZET. JULLIE HEBBEN ER EEN FAN BIJ. MAUD WIL NOG HEEL VAAK MEE OP KAMP. TOT VOLGEND JAAR! " Simone van Dooren, moeder van Maud

HOCKEYKAMP VOOR KINDEREN VAN 11-13 JAAR

Als je al een tijdje hockeyt wil je natuurlijk snel beter worden. Dat kan nergens beter als op ons hockeykamp voor kinderen van 11-13 jaar. Daar hockey je minimaal 2,5 uur per dag en geniet daarnaast tijdens verschillende andere activiteiten zoals een dagje pretpark en een barbecue.

" HET KAMP WAS HEEEL LEUK! IK VIND HOCKEY SUPER LEUK! EN DE BROODJES KNAKS WAREN LEKKERRR! " Lotte Gooverts

HOCKEYKAMP VOOR KINDEREN VAN 14-17 JAAR

Samen met andere kinderen van 14 tot 17 jaar een week lang alleen maar aan hockey denken. Te gek toch? Op ons hockeykamp ben je elke dag 2,5 uur bezig met hockey en daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals zwemmen en een dagje pretpark. Dit wordt een geweldige week.

" DE JEUGD HOCKEYVAKANTIES VAN SPORTIVITY SERVICE KAN IK OMSCHRIJVEN ALS EEN SPORTIEVE, GEZELLIGE EN EEN HELE SOCIALE SPORTWEEK VOOR ALLE LEEFTIJDSCATEGORIE√čN! MET EEN PROFESSIONEEL BEGELEIDINGSTEAM. " Lex Haring, Begeleider hockeykamp Sportivity Service